Büyükşehir Belediyesi İlçelerin Eksiklerini Tamamlıyor

Korkuteli İlçesi’ne ait Alaaddin Mahallesi’nde bulunan Tavşan Tepe Mezarlığı’nın bahçesine Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gasilhane inşa ediliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yatırımlar Şube Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan gasilhane ilçede önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

58 Mahalleye Hizmet Verecek

330 metrekare alana sahip gasilhane içerisinde iki adet cenaze yıkama yeri, morg, bekleme salonu, bir mescit bulunacak. Gasilhane yalnıza Alaaddin Mahallesi’ne değil Korkuteli’nin 58 mahallesine hizmet verecek. Yapılan çalışma için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Alaaddin Mahallesi sakinleri, Korkuteli’nin önemli bir

ihtiyacının karşılandığını söyledi. Korkutelili vatandaşlar en acılı günlerinde yanlarında olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<