Büyükşehir Mahallelere Sıcak Yemek Ulaştırmaya Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerini iftarda da yalnız bırakmıyor. Büyükşehir ekipleri “İftarda Mahallenizdeyiz” sloganıyla Mobil Aşevi ile iftar öncesi her gün farklı bir mahallede yemek dağıtımı gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na ait Mobil Aşevi, Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulundu.

Her İftar Farklı Mahallede

İftar saati öncesi yapılan sıcak yemek dağıtımında dört çeşit yemek ikram edildi. İftar öncesi yemeklerini tencere ve kaplarına alarak evlerinin yolunu tutan vatandaşlar uygulamadan memnuniyetlerini dile getirdiler. Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi, 8 Nisan Cumartesi Karşıyaka Mahallesi, 9 Nisan Pazar günü de Fatih Mahallesinde vatandaşlara iftar yemeği dağıtımı yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<