Büyükşehir’den İlçelere Kent Mobilyası Desteği

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanında 19 ilçeyi kendi atölyelerinde ürettiği kent mobilyalarıyla süslüyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı marangozhanelerinde üretilen oturma grupları, kamelyalar ve birçok mobilya grupları ihtiyaç ve talepler doğrultusunda uygun alanlara yerleştiriliyor. İbradı Hizmet Birimi Ekipleri tarafından Yukarı Mahalle’ye kamelya montajı gerçekleştirdi. Vatandaşlarında beğeniyle karşıladığı kamelya, mahallelilerin sosyal zamanlarını geçirecekleri güzel bir alan oluşturdu.

Bank ve Kamelyalar Monte Edildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da da halkın yoğun olarak kullandığı ortak kullanım alanlarına yerleştirilmek üzere bank ve kamelyalar gönderdi. Kamelya, bank ve piknik masasından oluşan kent mobilyaları özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlara monte edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<