Çocuklar Tiyatro Şenliği İle Tatilin Keyfini Çıkarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu işbirliği ile düzenlenen ‘Çocuk Tiyatroları Şenliği’ ile Antalyalı çocuklar kahkaha dolu bir tatil geçiriyor.

Salondan Kahkahalar Yükseldi

Birbirinden eğlenceli oyunlarla 5 Şubat’a kadar sürecek tiyatro şenliğinde çocuklar aileleriyle beraber tiyatro izlemenin de keyfine varıyor. Şenlik kapsamında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda ‘İki Şaşkın Kafadar’ oyunu çocuklar için sahnelendi. Oyuna çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Büyük bir heyecanla oyunu izleyen çocuklar, keyifli dakikalar geçirdi. Oyun sonrasında ise Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından minik tiyatro severlere şeker ikram edildi.  

Birbirinden Eğlenceli Oyunlar

Ücretsiz tiyatro etkinliği kapsamında 5 Şubat’a kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Yıldız Kenter Sahnesinde; Sır, Balon Ağacı, Zümrüdü Anka ve Tiyatro Makinası isimli oyunlar sahnelenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<