"Değerlerimle Yetişiyorum" A Kayıtlar Başladı

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak, yaşadıkları topluma ve insanlığa katkı sağlayan, mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini, onlarla nitelikli zaman geçirilmesine, hayatın içinde doğal bir öğrenme süreci oluşturulmasına katkı sunmak amacıyla 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca üniversite, lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilere yönelik “Değerlerimle Yetişiyorum” temalı çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenlenecek.

Öğrenciler etkinlikler kapsamında Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere İslam'ın temel inanç esaslarını, ibadetleri ve Hz. Peygamber'in hayatını öğrenme fırsatı bulacak. Ayrıca öğrencilere yönelik sosyal, sportif ve kültürel etkinlikler gerçekleştirilecek.

Alanya Gençlik Merkezinde okul saatleri dışında gerçekleştirilecek olan etkinliklerde gruplar oluşturulurken öğrencilerin yaş farklılıkları ve bilgi seviyeleri de göz önünde bulundurulacak.

“Değerlerimle Yetişiyorum” a kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu ile 0533 450 16 73 numaralı telefondan irtibat kurarak kayıtlarını kolaylıkla yaptırabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<