Değerlerimle Yetişiyorum Projesi  Öğrencilerine 5 Yıldızlı Jest

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak, yaşadıkları topluma ve insanlığa katkı sunan, mutlu ve sağlıklı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla ilçemiz genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda hafta sonları düzenlenen “Değerlerimle Yetişiyorum” temalı kurs ve etkinliklere katılan öğrencileri ödüllendirmek, moral ve motivasyonlarını arttırmak, birlikte güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Avsallar Mahallesindeki Wome Deluxe Otel'de iki günlük kamp programı düzenlendi. Kamp programında öğrencilere “Müslüman Gencin Rabbi İle Olan Bağı, Müslüman Gencin Ailesine Karşı Görevleri, Müslüman Gencin Vatanına ve Çevresine Karşı Sorumlulukları, Müslüman Gencin Tesettürü Nasıl Olmalı?, Müslüman Genç Sosyal Medyayı Nasıl Kullanmalı?” konularında sunumlar gerçekleştirildi.

Öğrencileri bulundukları otelde ziyaret eden İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan da öğrencilere dini, milli ve manevi konularda tavsiye ve nasihatlerde bulundu.

Düzenlenen kamp vesilesiyle yüzme, bowling, basketbol gibi sportif etkinliklere de katılan öğrenciler beş yıldızlı otelde konaklamanın keyfini doyasıya çıkardılar.

Kamp programı hakkında bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: “ Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak öğrencilerin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak, yaşadıkları topluma ve insanlığa katkı sağlayan, mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini, onlarla nitelikli zaman geçirilmesine, hayatın içinde doğal bir öğrenme süreci oluşturulmasına katkı sunmak amacıyla üniversite, lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilere yönelik “Değerlerimle Yetişiyorum” temalı çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenliyoruz. Kurslarımızda öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere İslam'ın temel inanç esaslarını, ibadetleri ve Hz. Peygamber'in hayatını öğrenme fırsatı buluyorlar. Düzenlemiş olduğumuz kurs ve etkinliklere düzenli olarak katılan öğrencileri ödüllendirmek, moral ve motivasyonlarını arttırmak, birlikte güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Wome Deluxe Otel'de iki günlük bir kamp programı düzenledik. Öğrencilerimiz için oldukça verimli bir kamp programı oldu. Bu vesileyle bizlere ev sahipliği yapan ve bizleri en iyi bir şekilde ağırlayan Wome Deluxe Hotel sahibi hayırsever Yusuf Gür’e, İlçe Müftümüz Dr. İhsan İlhan’a, Gençlik Koordinatörlüğü Gönüllülerimiz Mehmet Çekiç, Ramazan Tartan ve Süleyman Ören’e teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<