Depremzedeler Sıcak Çorba ile Karşılanıyor

Gazipaşa ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan alanlara kayıt yaptırmak için giden depremzedelere Antalya Büyükşehir Belediyesi mobil aşevinde gün boyu sıcak çorba dağıtılıyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan depremin ardından tüm birimleriyle teyakkuza geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi, felaketin yaşandığı bölgelerin yanı sıra Antalya’ya gelen depremzedeleri de yalnız bırakmıyor.

Yerleştikleri ilçelerde kaymakamlıklarca kurulan kayıt merkezlerine giden depremzedeleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi kurduğu Mobil Aşevleri ile karşılıyor. Büyükşehir Belediyesi, bunlardan birisini de Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’na kurdu. Kayıt işlemi için Cumhuriyet Meydanı’na gelen depremzedelere gün içerisinde sıcak çorba ikram ediliyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<