Depremzedelerin Yerleştirildiği Otellerde Miraç Kandili Programları Düzenlendi

Erkek ve bayanlara ayrı ayrı olarak gerçekleştirilen programlar kapsamında Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapıldı, mevlid-i şerif okundu, ilahi ve kasideler seslendirildi, “Miraç Kandili’nin Anlam ve Önemi” konulu sohbetler yapıldı.

Ayrıca 06.02.2023 tarihinde gerçekleşen ve millet olarak hepimizi hüzne boğan depremde vefat eden kardeşlerimiz başta olmak üzere bütün geçmişlerimizin ruhlarına ithafen okunan hatm-i şeriflerin duası yapıldı.

Programların bitiminde ise depremzede kardeşlerimize kandil simidi ve çeşitli ikramlar yapılırken; çocuklara ise özel olarak hazırlanan çeşitli hediye ve ikramlar verildi.

Bu vesileyle ahirete irtihal eden her bir kardeşimize Cenâb-ı Hak’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, aziz milletimize metanet diliyor, tüm halkımızın Miraç gecesini tebrik ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<