Diriliş Ertuğrul Oyuncusu Hafızlık Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Bu kapsamda; Diriliş Ertuğrul Dizisi’nin Osman Bey karakterini canlandıran Oyuncu Emre Üçtepe ve Kikboks Milli Takım Antrenörü Bahattin Üçtepe Alanya Müftülüğüne bağlı İbrahim Başkaptan Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya geldi.

“Müslüman Bir Genç Nasıl Olmalı?” teması kapsamında düzenlenen söyleşi soru cevap şeklinde gerçekleşti. Söyleşide öğrenciler merak ettikleri soruları Oyuncu Emre Üçtepe ve Kikboks Milli Takım Antrenörü Bahattin Üçtepe’ye yönelttiler.

Söyleşi Oyuncu Emre Üçtepe ve Kikboks Milli Takım Antrenörü Bahattin Üçtepe’nin Kur’an Kursu öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllüsü de olan Oyuncu Emre Üçtepe TDV’nin geçtiğimiz yıl çıkan orman yangınında büyük zarar gören Güzelbağ’da “11 Bin Fidan Dikim Etkinliği” ne de katıdı.

Söyleşi hakkında bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu şu ifadeler yer verdi: “ Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimizin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak, yaşadıkları topluma ve insanlığa katkı sağlayan, mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini, onlarla nitelikli zaman geçirilmesine, hayatın içinde doğal bir öğrenme süreci oluşturulmasına katkı sunmak amacıyla ilçemiz genelinde çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Diriliş Ertuğrul Dizisi’nin Osman Bey karakterini canlandıran Oyuncu Emre Üçtepe ve Kikboks Milli Takım Antrenörü Bahattin Üçtepe’yi ilçemizde misafir ettik. Davetimize icabet eden Oyuncu Emre Üçtepe ve Kikboks Milli Takım Antrenörü Bahattin Üçtepe’ye, programımızın düzenlenmesine maddi manevi destekte bulunan Gençlik Koordinatörlüğü Gönüllülerimize ve Kur’an Kursu Yöneticilerine teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<