Dünya'nın En Güçlü Adamı Ivars Smaukstelıs Oldu

DÜNYA’NIN EN GÜÇLÜ ADAMI IVARS SMAUKSTELIS OLDU

MLO Strongman Champions League Dünya Serisi Finalleri’nin şampiyonu Letonya’dan Ivars Smaukstelis oldu. Dereceye giren sporcular kupalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in elinden aldı.

 

Alanya’nın ev sahipliğinde 12 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışın son günü İskele Şelale Meydanı’nda yapıldı. Sporcular ikinci günde tır çekme, conan tekeri 330 kg, deadlift araç kaldırma ve araçlara kum torbası yükleme kategorilerinde mücadele etti.

 

Dünya en güçlü adamı Letonya’dan Ivars Smaukstelis oldu. İkinci Estonya’dan Ervin Toots ve üçüncü Birleşik Krallık’tan Kane Francis oldu. Dereceye giren sporculara kupalarını ve dünyanın en güçlü adamı olan Ivars Smaukstelis’e altın kemerini; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Strongman Türkiye Direktörü Şükrü Cimrin verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<