Enfest Başlıyor

Özel Çocuklar Enfest’te Buluşacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl Mayıs ayının 2. haftası farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen Engelliler Haftası kapsamında bu yıl da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Antalyalı özel çocuklar "Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali (ENFEST)" etkinliklerinde buluşacak. ENFEST 10 Mayıs Salı günü saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak.

Etkinlikler Gün Boyu Sürecek

11 Mayıs 2022 Çarşamba günü toplumda empati duygusunun geliştirilmesi, engelliler ile ilgili farkındalık yaratılması ve engelli bireylerin sosyal uyum becerilerinin geliştirilmesi amacıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Saat 10.30’da AKM Cam Piramit Yanı Fuaye Alanı’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile ENFEST (Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali) gerçekleştirilecek. Festival kapsamında özel eğitim okullarının öğrencileri tarafından sanatsal ve sportif etkinlikler yapılacak.

Temsili Asker Uğurlama Töreni

12 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’da AKM Perge Salonu’nda Kişisel Gelişim Uzmanı Bülent Gardiyanoğlu engelli yakını aileler için aile içi iletişim teknikleri konulu seminer verecek. Engelliler Haftası kapsamında 16 Mayıs Pazartesi sabah 08.30’da ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünden davul zurna eşliğinde kına yakılarak engelli gençler için Temsili Asker Uğurlama töreni gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<