Erdem Tebrikleri Kabul Ediyor

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı seçilen Eray Erdem ve yönetim kurulu üyeleri oda binasında tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Erdem ve yönetimi diğer yandan ise ilçe protokolüne ziyarete başladı. Erdem ve yönetim kurulunu kabul eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, konukları ile gündeme dair sohbet edip görevlerinde başları dileğinde bulundu. 
ALTSO YÖNETİMİ BAŞKAN YÜCEL’İ ZİYARET ETTİ
Başkan Yücel, "Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Sayın Eray Erdem ve yönetimini ağırladık. Kendisini ve değerli yönetimini kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" notu ile ziyareti paylaştı.
Ziyarete ilişkin Erdem ise “Meclis Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel ’i ziyaret ettik. Sayın Başkanımıza bizlere gösterdikleri ilgi ve konukseverliği nedeniyle teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” ifadeleri ile ziyaret anısını paylaştı.
ERDEM’DEN BAŞSAVCI TEKİN’E NEZAKET ZİYARETİ
Başkan Erdem ve yönet kurulu üyelerinin bir başka nezaket ziyareti adresi ise Alanya Adliyesi oldu. Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin’e nezaket ziyaretinde bulunan ALTSO Başkanı ve yönetimi ziyarete ilişkin “Meclis Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Alanya Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Celal Tekin’i ziyaret ettik. Bizlere gösterdikleri ilgi ve konukseverliği nedeniyle Sayın Başsavcımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” notu ile ziyaret fotoğraflarını paylaştı.
ÇAVUŞOĞLU’NDAN TEBRİK ZİYARETİ
Kültür ve Turizm Bakan Danışmanı Hayri Çavuşoğlu, ALTSO Başkanı Eray Erdem’i ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu. Erdem ve yönetimi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği buluşmada ayrıca Çavuşoğlu’nun da katılımı ile ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu’nun yaş gününü kutladı.
Toplantıda ayrıca Dünya Diş Hekimleri Günü dolayısıyla ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Diş Hekimi Mustafa Girenes’e çiçek takdim edip onun nezdinde tüm diş hekimlerinin günün tebrik etti.
RÜZGAR VE KESER’DEN TEBRİK ZİYARETİ

Başkan Erdem ve yönetim kurulunu tebrik için ziyaret edenler arasında Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar ile Alanya Tapu Müdürü Oğuz Keser’de yer aldı. Rüzgar ve Keser’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<