Esnaf Bir Şehrin Kalbidir

Antalya’da göreve başladığı ilk günden bu yana esnafla sık sık bir araya gelmeye önem gösteren Vali Ersin Yazıcı, Kemer temasları kapsamında Liman Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyarette Vali Yazıcı’ya Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam eşlik etti.


Esnafımızın Yüzünde Güller Açıyor
Kemer esnafını ziyaret edip sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinleyen Vali Yazıcı; “Yoğun ve bereketli geçen bir sezonun ardından her zaman ki gibi esnafımızın yüzü gülüyor. Bu yıl turizmde rekor üstüne rekorlar kırdık. Kemer ilçemizde de çok sayıda turistimizi ağırladık. Bu yüzdendir ki esnafımızın yüzünde güller açıyor. Bugün esnafımızla turizm sezonunu değerlendirip hasbihal ettik. Bu yıl olan biten her şeyi onlardan da dinledim. Çünkü esnaf bir şehrin kalbidir. Bir esnaf yaşadığı yerin her türlü sorununu bilir. Programımdan fırsat buldukça da esnaflarımızla bir araya gelmeye çalışıyorum. Bu yüzden esnafımızın görüş ve önerileri benim için çok önemli.” şeklinde konuştu.


Kemer Liman Caddesi’ndeki esnaflar ise ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ederek Vali Yazıcı’ya teşekkürlerini sundular.


Vali Ersin Yazıcı esnaf ziyaretinin ardından cadde üzerinde bulunan Kemer Polis Merkezi Amirliği’ne geçerek, görev yapan polislere kolaylıklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<