Festivalin Kapanış Gecesi Yıldız Tilbe ile Zirve Yaptı

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk Cumhuriyetleri teması ile düzenlenen 21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali sona erdi. 3 gün süren festivalin son akşamında Azerin ve Yıldız Tilbe konseri ile muhteşem bir kapanışa imza atıldı.

AZERİN’DEN HARİKA PERFORMANS

Söylediği şarkılar ve muhteşem sesi ile Türkiye ve Azerbaycan’ın sevilen sanatçısı Azerin ile konser programı açıldı. Azerbaycan’dan Alanya’ya selam getiren Azerin performansı ile vatandaşlardan tam not aldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Azerin’e ipek kozasından yapılmış çiçek ve Türk Bayrağı tablosu hediye etti. Azerin hediyeler için çok teşekkür ederken sahneyi Yıldız Tilbe’ye devretti.

70 BİNİ AŞKIN VATANDAŞ İLE TARİHİ KONSER

Azerin’in ardından sahneye ülkemizin en sevilen ve en çok dinlenen sanatçılarından Yıldız Tilbe çıktı. Genç, yaşlı her kesime hitap eden başarılı sanatçı büyük bir destek ile sevenleri ile buluştu. Konser alanını ve sahili dolduran 70 binden fazla vatandaş Yıldız Tilbe’nin şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşadılar. Festivalin kapanış gününde Alanya tarihinin en kalabalık konserlerinden birisine imza atan Yıldız Tilbe, geç saatlere hem duygusal hem de hareketli şarkıları ile izleyenleri mest etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ünlü sanatçıya ipek kozasından yapılmış çiçek ve tablo ile birlikte kendisi için özel olarak tasarlanan muz lifinden yapılmış terlik hediye etti.  Başkan Yücel, “Hoş geldiniz, Alanya çok güzellikler gördü ama bugün sizinle ayrı bir güzellik gördü. Şerefler verdiniz. Gerçekten renk kattınız. 21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivalimizin son günüydü. İnşallah mutlu olmuşsunuzdur, inşallah eğlenmişsinizdir. Buradan başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere sivil toplum örgütlerimize, kolluk kuvvetlerimize, belediye personelimize, emek veren herkese sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konser geç saatlere kadar büyük bir coşku ile devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<