Gazipaşa Başkan Muhittin Böcek'i Ağırladı

Başkan Muhittin Böcek önderliğinde Antalya’nın 19 ilçesine bağlı 913 mahalleye hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, yatırım yarışını sürdürüyor. Bugün Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazipaşa’nın 53 mahalle muhtarının katıldığı “Muhtarlar Buluşması” programı düzenlendi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, İYİ Parti İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü, CHP ve İYİ Parti Büyükşehir Meclis Üyeleri ile belediye bürokratlarının da hazır bulunduğu program, sabah kahvaltısı ile başladı. İlçenin seyir terasında bulunan Cebeli Restauranttaki kahvaltı programının ardından yapımı Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni tamamlanan Kültür Merkezi’ne geçildi. Başkan Muhittin Böcek, beraberinde Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir ve İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Nazmiye Gül Özgürü, mahalle muhtarlarının talep, şikayet ve önerilerini dinledi. 
BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK MUHTARLARI TEK TEK DİNLEDİ
Büyükşehir Kültür Merkezi konferans salonunda devam eden “Muhtarlar Buluşması” programında bugüne kadar gerçekleşmeyen taleplerini tek tek söz alarak bir kez daha talep eden mahalle muhtarlarıyla Başkan Böcek bizzat ilgilendi. Muhtarların taleplerini dikkatlice dinleyip beraberinde hazır bulunan bürokratlarına talimatlarını ardı ardına sıralayan Böcek, birçok önemli yatırımın da müjdesini verdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten mezarlıklardan alt ve üst yapıya, kanalizasyondan içme suyu şebekesine varıncaya kadar onlarca yatırımın sözünü alan mahalle muhtarları, böyle bir programın düzenlenmesine öncülük ettiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitten Böcek ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür etti.
“MUHİTTİN BAŞKANIMIZA ZİYARETİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.”
Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan Muhtarlar toplantısının ardından Başkan Böcek ve beraberindekiler, Gazipaşa Belediye Başkanlığını, CHP İlçe Örgütünü ve İYİ Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Muhittin Başkanın Gazipaşa programından memnun olduğunu dile getirerek, uzun süredir planladıkları bir toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Yılmaz konuşmasında “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek, daire başkanlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte ilçemize yeni yapılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde muhtarlarımızın taleplerini dinledik. Fikir alışverişleri yaptık. Belediyemizde ağırladığımız Muhittin Başkanımız ile birlikte CHP İlçe Örgütümüzü ve İYİ Parti İlçe Başkanlığımızı da ziyaret ettik. Başta Muhittin Başkanımız olmak üzere tüm daire başkanlarımıza ilçemize gerçekleştirdikleri ziyaretler için teşekkür ediyorum. Gazipaşa’mız için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz.” İfadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<