Gazipaşa Belediyesi Akalan İlk ve Ortaokulunun 30 Yıllık Kanalizasyon Sorununu Çözdü

Gazipaşa İstiklal Mahallesi’nde bulunan ve yaklaşık 30 yıl önce inşa edilen Akalan İlk ve Ortaokulunun kanalizasyon bağlantısı yoktu. Okul çevresinde özel mülklerin olması ve bölgede imar çalışmalarının da tamamlanmaması nedeniyle uzun yıllardır sorun haline gelen kanalizasyon bağlantısı, Gazipaşa Belediyesi ekipleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekipleri tarafından çözüme kavuşturuldu. Bölgede hızla çalışmayı tamamlayan ekipler, okul çevresinde yaşayan vatandaşların da desteği ile yıllardır sorun haline gelen kanalizasyon problemini çözüme kavuşturdu.
BAŞKAN YILMAZ “ KANALİZASYON SORUNUNU ÇÖZMÜŞ OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUZ”
ASAT Genel Müdürüne, çalışanlarına ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz konuşmasında, “ Akalan İlk/Ortaokulu şehir merkezinde yaklaşık 30 yıl önce yapılmış bir okulumuz. Bu okulumuzun maalesef kanalizasyonu yoktu. Çevrede imar sorunları çözülmediği için uzun süredir kanalizasyon sorunu çözülemiyordu. Biz okul çevresindeki gayrimenkul sahibi vatandaşlarımız ile görüştük.  Vatandaşlarımızın da desteği ile okulumuzun kanalizasyon sorununu çözüme kavuşturduk. Bu sorunun çözümünde bize katkı sağlayan başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek başkanımıza, ASAT çalışanlarına, ASAT Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. 450 öğrenci bizim öğrencimiz, böyle bir dönemde kanalizasyonu olmayan okul düşünülemez. Bu sorunu çözmüş olmaktan son derede mutluyuz. ” dedi. 
MUHTAR ALİ YILDIRIM’DAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Akalan İlk ve Ortaokulunda kanalizasyon probleminin çözülmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden İstiklal Mahallesi Muhtarı Ali Yıldırım, “Mahallemizin en büyük sorunu olan Akalan İlk/Ortaokulumuzun foseptik çukuru yıllardır dışarıya akıyordu. Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve Asat Müdürümüz Erhan Özbudak’ın ekipleri ile birlikte çalışmaları sonucu okulumuzun kanalizasyon sorunu çözülmüştür. Emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<