Gazipaşa Belediyesi Ramazan Kolisi Yardımlarına Başladı

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA DESTEK
Sosyal belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Gazipaşa Belediyesi ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahibi hanelere ulaştırılması maksadıyla geleneksel olarak hazırladığı Ramazan kolilerinin dağıtımına başladı. Kuru bakliyattan yağa, çaydan kahveye kadar pek çok ürün yelpazesini barındıran koliler ihtiyaç sahibi birçok haneye ulaştırılacak. Hazırlanan Koliler Belediye ekipleri tarafından 53 mahalledeki ihtiyaç sahiplerine sırayla dağıtılacak.
HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da yanlarında olduklarını belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın öneminin en çok hissedildiği bu güzel Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda kolisi dağıtım çalışmalarımıza başladık. İhtiyaç sahiplerine teslim ettiğimiz gıda kolimizin içerisinde her ailenin temel mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler bulunuyor. Bizler her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Hepimize saygı, sevgi ve dayanışma içinde sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan ayı diliyorum. ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<