Gazipaşa'da Yeni Yıl Pazarı Yoğun Katılımla Tamamlandı

GAZİPAŞA Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı cuma günü saat 14.00’te açıldı. Açılış programı Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, İyi Parti İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, siyasi parti ilçe yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda yerli yabancı vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. 

“GÜZEL PROJELERİ İLÇEMİZE KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Gazipaşa Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Yeni Yıl Pazarının açılışında konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Acı tatlı günleriyle ve güzel anılarıyla koca bir yılı geride bırakıyoruz. 2022 yılını geride bırakırken, 2023 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Gazipaşa Belediyesi olarak 2022 yılında yoğun bir çalışma temposuyla hemşehrilerimize hizmet ettik. 2023 yılında da içimizdeki ilk günkü heyecan ve umutla, halkımızın ihtiyacı olan çok güzel projeleri ilçemize kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.  2023 yılının Gazipaşa’mıza, ülkemize ve tüm insanlığa, sağlık, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum. Yeni yılınızı kutluyor ve sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi. 
Açılış konuşmalarının hemen ardından Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve siyasi parti ilçe başkanları stantları ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti. Yeni yıl pazarına gelen vatandaşlar, gün boyunca yapılan konserler ve etkinlikler ile doyasıya eğlenirken yeni yıl için hediyelik eşya alışverişlerini de yaptı.

YENİ YIL PAZARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Yeni Yıl Pazarı üç gün boyunca akşam saat 21.00’e kadar açık kaldı. Yeni Yıl Pazarı, çeşitli etkinlikler, gösteriler, konserler ve renkli stantların yanı sıra yiyecek, içecek stantları ile Gazipaşalıların ve çevre ilçelerden gelen misafirlerin yoğun ilgisini çekti. 
YENİ YIL HEYECANI ETKİNLİKLERLE YAŞANDI
Cuma günü saat 19.30’da düzenlenen Araf konserine gençler yoğun ilgi gösterdi. Pazarın ikinci gününde, çocuklar için animasyon gösterileri, bale gösterisi düzenlendi. Sanart Müzik Evi Yaylı Çalgılar Orkestrası ve Çocuk Korosu Dinletisinin yapıldığı pazarın ikinci günü, Türkler Güzel Sanatlar Lisesi’nin pop müziği orkestrası ve akşam konserler ile devam etti. Yeni Yıl Pazarı üçüncü günü, sabah stantların açılmasıyla başladı. Dün 13.30’da Gazipaşa Musiki Derneği Şef Enes Yıldız’ın müzik dinletisinin ardından, Alanya Kazakistan Kültür ve Eğitim Derneği üyeleri yöresel kıyafetleriyle renkli gösteriler yaptı. Grup White Band konserinin ardından 2. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı akşam 21.00’de sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<