Gazipaşa Gençlik Merkezi Ziyaret Edildi

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından son olarak, geçtiğimiz günlerde hizmete giren Gazipaşa Müftülüğüne bağlı Gazipaşa Gençlik Merkezine bir ziyaret gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyarete Alanya Nebehat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nuri Çakan, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu, Alanya Müftülüğü V.H.K.İ. Fatih Yıldırım, Meslek Dersleri Öğretmeni Hatip Uğur ve Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı.

Ziyaret kapsamında Gazipaşa Müftülüğü tarafından öğrencilere akşam yemeği ikram edildi, Gazipaşa Merkez Camii’nde cemaat halinde akşam ve yatsı namazları eda edildi. Ardından ise Gazipaşa Müftüsü Fahri Başar tarafından kısa bir sohbet irad edildi. Zümer Süresi’nden ayeti kerimelerin tefsirini yapan Müftü Başar, öğrencilere milli ve manevi konularda tavsiye ve nasihatlerde bulundu.

Ziyaret öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<