Geleceğimize Işık Tutan, Toplumsal Hayatımızın En Kıymetli Hazinelerisiniz

Fethi Bayçın Huzurevi’nde düzenlenen iftar programına katılan Vali Ersin Yazıcı, huzurevi sakinleriyle birlikte orucunu açtı. Programa Vali Yazıcı’nın yanı sıra eşi Hanife Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve eşi, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten Ve Eşi, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve Eşi, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sg Antalya Grup Komutanı Yarbay Murat Sezgin ve Eşi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan ve huzurevi sakinleri katıldı.


İftar programı öncesi huzurevi sakinleriyle sohbet edip hatırlarını soran Vali Yazıcı, istek ve taleplerini dinleyerek her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Konuşmasına herkesin Ramazan ayını kutlayarak başlayan Vali Yazıcı; “Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'a kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimizin, Ramazan-ı şerifi mübarek olsun.” dedi.


Sizler Daima Başımızın Tacısınız
Görev yaptığı tüm illerde olduğu gibi Antalya’da da Ramazan ayı boyunca şehrin tüm paydaşlarıyla her gün ayrı bir sofrada buluşmaya, dertlerini ve sorunlarını dinlemeye gayret ettiğini belirten Vali Yazıcı; “Bugün de bizler için çok kıymetli ve değerli, büyüklerimizle bir aradayız. Sizler, toplumumuzun tarihsel birikimini günümüze yansıtan, ailemizin ve toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri, milli kültürümüzün yarınlara ulaşmasına vesile olan değerlerimizsiniz. Hayatın her alanında bizlere rehber olan siz kıymetli büyüklerimiz, daima baş tacımızsınız.” şeklinde konuştu.


Yaşlılarımıza Sahip Çıkmak, Geleceğimize Sahip Çıkmaktır
Millet olarak büyüklere saygı ve hürmeti hiçbir zaman eksik etmeyen kültür ve geleneğe mensup olduğumuzu söyleyen Vali Yazıcı; “Unutmayalım ki bir milletin ataları ile gençleri arasındaki köprü ne kadar sağlam olursa, geleceği de o kadar güçlü olur. Bu yüzden yaşlılarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır.” ifadelerini kullandı.


Var Gücümüzle Çalışıyoruz
Huzurevi sakinlerinin sıkıntılarına ortak olup, çözüm yolları arayarak hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmanın bizlere düşen en önemli görev olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı; “Büyüklerimizin, daha sağlıklı daha mutlu, daha huzurlu olmaları ve geleceğe güvenle bakmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Rabbim hepimizi bu rahmet ve bereket ayına eriştirdiği gibi herkesin yüzünün güldüğü Mübarek Ramazan Bayramına da eriştirsin diyor hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ramazan’ınız mübarek olsun. Hayırlı iftarlar.” dedi.


Vali Yazıcı’nın konuşmanın ardından akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yazıcı ve protokol üyeleri, huzurevi sakinleriyle bol bol sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<