Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı Kayıtları Başladı

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla lise öğrencilerine yönelik 21-22-23 Ocak 2023 tarihlerinde; Ortaokul öğrencilerine ise 25-26-27 Ocak 2023 tarihlerinde “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” düzenlenecek. Erkek öğrencilerin kamp yeri İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu, kız öğrencilerin kamp yeri ise Oba İzzet Azakoğlu Kur’an Kursu olacak.

Tatil havasında geçecek olan kamp programında Kur’an-ı Kerim, Siyer, Hadis, İnanç, İbadet, Ahlak derslerinin yanı sıra atölye çalışmaları yapılacak, Sosyal, Sportif ve Kültürel etkinlikler düzenlenecek.

“Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı”na katılmak isteyenler 0533 450 16 73 nolu telefondan Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan TOPÇUOĞLU’na kolaylıkla kayıtlarını yaptırabilecek.

Bu vesileyle lise ve ortaokul öğrencilerimizi “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı”mıza mutlaka bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<