Güçlü Yönetim, Güçlü AGF

Alanya’da yapılan ve 12 cemiyet Başkan ve delegelerinin oy kullandığı genel kurulda mevcut Başkan Gaye Coşkun güven tazeledi.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir’in Divan Başkanlığı yaptığı genel kurulda tüm delegelerin oyunu alarak yeniden AGF Başkanlığına getirilen Gaye Coşkun, seçim sonrası yaptığı konuşmada, genel kurula katılım sağlayan cemiyet Başkan ve delegelerine teşekkür ederek, “Tüm zorluklara rağmen birlikte olma çabamız beni hem duygulandırdı hem de onurlandırdı. Bunun için siz Başkan ve delegelerimize çok teşekkür ederim. AGF olarak hep kurumsallaşmayı ön planda tutma gayretinde olduk. Sektör çok sancılı bir dönemden geçiyor. Pandemi de bizi olumsuz etkiledi. Örgütlü mücadele için şartlar pek uygun değildi. Buna rağmen birlikte olmaya, güçlü olmaya çaba gösterdik. Aylık toplantılarımızı aksatmamaya çalıştık. Temsile de önem verdik. Açıkçası AGF olarak tüm imkanları zorladık. Bu günden sonra daha çok çalışıp, meslek örgütümüzü hak ettiği yere getireceğiz” dedi.
Alanya Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Gaye Coşkun, Abdülvahap Şehitoğlu, İdris Taş, Ahmet Turan Yenigün, Nihat Mazmanoğlu, Arslan Deveboylu, Ali Cihangir, Kürşat Tuncel, Abdülkadir Kalender, Diyap Atar, Emre Altuğ, İlyas Bayraktar ve Ersin Şimşek.
Kongre sonrası Gaye Coşkun başkanlığında yapılan görev bölümünde ise Genek Başkan Vekili görevine Ali Cihangir, genel Başkan yardımcılıklarına Abdülvahap Şehitoğlu, İdris Taş, Kürşat Tuncer, Nihat Mazmanoğlu, Aslan Deveboylu, Mali İşler Ahmet Duran Yenigün, Basın Sözcüsü Ersin Şimşek, Genel Sekreter Abdülkadir Kalender, yönetim kurulu üyeliklerine İlyas Bayraktar ve Diyap Atar getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<