Gündoğmuş Serinyaka’nın İçme Suyu Hattı Yenileniyor

Gündoğmuş Serinyaka Mahallesi’nde 60 sene önce vatandaşların da yardımıyla imece usulü yapılan içme suyu isale hattı için Antalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş ASAT Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Ömrünü dolduran ve orman sahasından geçen 1500 metrelik hat deplase edilerek, yenileniyor. Serinyakalılar, sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacak.

60 Senelik Borular Yenilendi

Serinyaka Muhtarı Nadir Şahin hattın yenilenmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, “60 sene köylümüzün imece usulü ile yapılan boru hattı için belediyeye müracaat ettim. Borularda çok patlak yaşanıyordu ve tıkanma oluyordu. Değişmesi gerekiyordu. Belediyemiz gerekli çalışmayı başlattı. Mahallem adına Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<