Hafızlar Belgelerine Kavuştu

Alanya Müftülüğüne bağlı İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu, Selçuklu Kur’an Kursu, Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu Kur’an Kursu ve Oba Hayriye Hanım Kur’an Kursu’nda hafızlık eğimi alan Elif Nur Sansak, Ummani Sönmez, Sevde Ay, Mevlüt Taşlıoğlu, Haktan Hakan Sarı, Emir Kaan Kapkın ve Abrar Mamoon Abdulla Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan Hafızlık Tespit Sınavı'ndan başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazandı.

Hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrenciler için müftülük makamında belge takdim töreni düzenlendi.Törende Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından hafızlık belgeleri öğrencilere tek tek takdim edildi.

Hafızlık eğitimlerini tamamlayan ve belgelerine kavuşan öğrencileri tek tek tebrik eden İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan şu ifadelere yer verdi: "Müftülüğümüze bağlı Kur’an kurslarımızda hafızlık eğitimlerini tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığımızca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan kardeşlerimize hafızlık belgelerini takdim ettik. Bu vesileyle hafızlarımızın yetişmesinde katkısı olan anne-babalarına, Kur’an kursu öğreticilerimize, maddi manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<