Hafızlara 5 Yıldızlı Tatil Jesti

Öğrencileri ödüllendirmek, moral ve motivasyonunu arttırmak, birlikte güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve birbirlerini daha yakından tanımalarını sağlamak için düzenlenen kampta öğrenciler beş yıldızlı otelde konaklamanın keyfini çıkardılar.

Öğrencilere milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla da kamp boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Hafız öğrencilere yönelik düzenlenen kamp hakkında bilgi veren Gençlik Koordinatörlüğü Gönüllüsü Türkler Mahallesi Kesteloğlu Camii İmam Hatibi Mehmet Çekiç şu ifadelere yer verdi: " Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Hafızlık eğitimlerini tamamlayarak Hafızlık Diploması alan 30 kız ve 10 erkek hafız öğrencimiz için Adin Hotel ev sahipliğinde kamp programı düzenlendik. Onları bir nebze de olsa bu şekilde ödüllendirmek ve taltif etmek istedik. Umarım kamp programımız hafız öğrencilerimizin üzerinde olumlu etkiler bırakmıştır. Bu vesileyle bizlere ev sahipliği yapan ve bizleri en iyi bir şekilde ağırlayan hayırsever Adin Hotel sahiplerine, yöneticilerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<