Havalimanı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2022 yaz sezonu öncesi Antalya Havalimanı’ndaki yapılan hazırlıklar ve son durumun değerlendirildiği Havalimanı Değerlendirme Toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında Havalimanı Terminal-1 Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya Vali Yazıcı’nın yanı sıra Hudut Kapıları Mülki İdare Amiri Suat Seyitoğlu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Başmüdürü İlhami Şişek, Başmüdür Yardımcısı Durdali Şavkar, Havalimanından Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Sağlam, Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Hakan Selen, Türk Hava Yolları İstasyon Müdürü Ömer Dere, Fraport Tav Terminal İşletmesi Nöbetçi Müdürü Ali Rıza Erol, Çelebi İstasyon Müdürü Ebru Altaş, Havaş İstasyon Müdürü Emre Akın ve T.G.S. İstasyon Başmüdürü Osman Aktaş katıldı.


İyi Bir Hazırlık Yapmamız Lazım
Havalimanındaki çalışmaların son durumu, yürütülen çalışmalar, yaz sezonu öncesi eksiklikler ve yapılacakların değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Yazıcı; “Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan olumsuz gelişmeler hepimizi derinden üzdü. Sezon öncesi gelişen bu olumsuz olaya rağmen iyi bir sezon geçireceğimizi değerlendiriyoruz. Geçen yıl gerçekleştirdiğimiz toplantılarda da bu sezonun yoğun geçeceğini ve hazırlıkları konuşmuştuk. Bu yıldan hepimizin beklentisi çok yüksek. İyi bir hazırlık yapmamız lazım.” şeklinde konuştu.


Avrupa Pazarında Ciddi Bir Artışımız Var
Çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerinin altını çizen Vali Yazıcı konuşmasına şöyle devam etti: “Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Şuan görünen o ki Ukrayna dışında talepler devam ediyor. Avrupa pazarında ciddi bir artışımız var. İnşallah bunu daha da arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Geçen yıl Ukrayna’dan Antalya’mızı 1 milyon 200 bin civarı turist ziyaret etmiş. Buradaki kaybımızı Avrupa pazarı ile kapatabiliriz.  Dolayısıyla hazır olmamız lazım. Temizlikten sunduğumuz en üst düzey hizmete kadar her konuda donanımlı ve hazır hale gelerek çalışmalarımıza hız vermeliyiz. Toplantımızın amacı hizmet kalitemizden çok personel sayıları ve hazırlıklar. Hizmet kalitesi noktasında gayet başarılı işler çıkarıyorsunuz. 2022 yaz sezonunu hiçbir aksama olmadan geçirmek istiyoruz. İnşallah sezonu hep birlikte en iyi şekilde geçireceğiz.” 


Vali Yazıcı’nın konuşmasının ardından katılımcılar tarafından hazırlanan sunumlar gösterilerek sezon öncesi gerçekleştirilen hazırlıklar değerlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<