Haydi Çocuklar Uçurtma Şenliğine

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Alanya Sosyal Hizmet Müdürlüğü tarafından çocuk haklarına farkındalık kazandırmak için “Uçurtmanı al gel” sloganıyla 2. Geleneksel Uçurtma Şenliği düzenleniyor.  20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle, 19 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’de Selinus Sahili Halk Büfede yapılacak olan şenliğe katılımın yüksek olması bekleniyor.
“ÇOCUKLARIMIZ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM HALKIMIZI ŞENLİĞİMİZE BEKLİYORUZ.”
19 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek uçurtma şenliğinde, sürpriz yarışmalar, hediyeler, yüz boyama, taş boyama ve atölye çalışmalarının yapılacağı birçok etkinlik yapılacak. Çocuklarımızın mutluluğu bizler için önemli diyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ilçedeki tüm çocukları ve vatandaşları uçurtma şenliğine davet etti. Başkan Yılmaz konuşmasında, “ 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Alanya Sosyal Hizmet Müdürlüğü ile birlikte düzenlediğimiz 2. Geleneksel Uçurtma Şenliğimizi 19 Kasım Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. İlçemizdeki çocuklarımız başta olmak üzere şenliğimize tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi. 
Gazipaşa Belediyesi ve Alanya Sosyal Hizmet Müdürlüğü’nün 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında farkındalık yaratmak için, 19 Kasım Cumartesi Günü Selinus Sahili Halk Büfe’de gerçekleştireceği 2. Geleneksel Uçurtma Şenliğinde uçurtmalar göklere uçurulurken, çocuklar için çeşitli etkinlikler ve yarışmalar düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<