Hayvan Sevgisini Toplumun Her Kesimine Aşılamalıyız

Antalya Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Murat Karabayoğlu ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alarak başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette çalışmalar ve sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunuldu. Oda başkanı Karabayoğlu, yaşadıkları sıkıntıları ve sorunları dile getirerek bu sıkıntıların giderilmesi için çözüm önerilerini ilettiler.


Başarılı Çalışmaların Bundan Sonra Da Artarak Devam Edeceğine İnanıyorum
Yeni seçimin Antalya Veteriner Hekimler Odası’na hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Vali Yazıcı; “Antalya Veteriner Hekimler Odamızda kısa bir süre önce seçim gerçekleştirildi. Yeniden seçimi kazanan Başkan Murat Karabayoğlu ve yönetimini tebrik ediyorum. Başkan ve ekibi çalışmalarına etkin bir şekilde devam ediyor. Antalya Veteriner Hekimler Odası’nın bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmaların bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.


Şehirdeki Sorunları Daha İyi Görebilmek Adına Odalarımız Önemli
Çalışmaları ve sorunları yakından takip etmek adına odalarla sık sık bir araya gelmeye çalıştığına vurgu yapan Vali Yazıcı, turizmin ve tarımın başkenti Antalya’yı şehrin dinamikleri olan odalarla etkileşim kurarak yönetmek istediğini söyledi. Şehrin röntgenini en iyi çeken kuruluşların odalar olduğunu söyleyen Vali Yazıcı; “Şehrin röntgenini en iyi çeken kurumların başında meslek odalarımız geliyor. Şehirdeki sorunları daha iyi görebilmek adına odalarımızla sık sık bir araya gelmeye çalışıyorum.” dedi.


Toplumumuzda Hayvan Sevgisi Bilincinin Daha Da Artması İçin Çalışacağız
Küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamamız gerektiğini aktaran Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Hayvan sevgisinin toplumun her kesimine aşılanması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü hayvanlara merhamet etmeyen hiçbir canlıya merhamet etmez. Bu yüzden öncelikle küçük yaştan itibaren çocuklarımızın kalbine hayvan sevgisini aşılamalıyız. Devletimiz yaşayan her canlının yaşam hakkına saygı duyulması konusunda, her türlü çalışmayı kararlılıkla yerine getiriyor ve getirmeye de devam edecektir. Bizler de bu konuda odamızla birlikte üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yaparak toplumumuzda hayvan sevgisi bilincinin daha da artması için çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<