Hükümetin Alanya Yatırımları Hızla Sürüyor

Konya-Hadim-Taşkent-Alanya güzergahında yapılan ve 26 Kasım'da açılışı gerçekleştirilen Eğiste Hadimi Viyadüğü, Akdeniz ve İç Anadolu'yu birbirine bağlıyor. Hükümetin bölgeye sağladığı yatırımlar bir bir tamamlanıyor, vatandaşlar daha konforlu ve sağlıklı bir yolculuk yapıyor. Kaplanhanı yaylasında hizmete açılan yeni tünel bölgede sevinçle karşılandı. Çalışmaların biran önce tamamlanması için gerekli görüşmelerde bulunduklarını belirten AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Alanya-Taşkent-Hadim-Konya yolu üzerinde Kaplanhanı yaylamızda bulunan yeni tünelin hizmete açılması ve bölgede daha sağlıklı ve konforlu bir ulaşım sağlanacak olması vatandaşlarımız tarafından sevinçle karşılandı. Hükümetimiz çalışmalarına hızlı bir şekilde bölgemde devam ettiriyor. Bu önemli projenin tamamlandığında Alanya-Konya arası mesafede ciddi derecede kısalma olacak ve vatandaşlarımız zaman anlamında da tasarruf etmiş olacak. Kaplanhanı yaylamızda açılan yeni tünelimizin hayırlı olmasını diliyorum.

Başta Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’na ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah Alanya’mıza Türkiye Yüzyılı’nda sayısız eser kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<