İki Tekerlekli Taşıyıcılarda Kask ve Koruyucu Ekipmanların Önemi Konusunda Konferans Verildi

Alaaddin Keykubat Üniversitesi Başöğretmen Atatürk konferans salonunda gerçekleştirilen konferansa ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, Jandarma Personelleri, Üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Konferansta Trafikte iki tekerlekli taşıyıcılarda kask ve koruyucu ekipmanların önemine dikkat çekmek ve bu konuda bilinçlendirme çalışmaları yapmak amacıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Trafik Şube Müdürlüğü, Alaaddin Keykubat Üniversitesi koordinesinde Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından üniversiteli gençlere ve vatandaşlara trafik güvenliği konferansı verildi.

Konferans sonunda üniversiteli öğrencilere ve vatandaşlara kampüs alanında uygulamalı güvenli sürüş teknikleri konusunda eğitim verilerek kurayla belirlenen 5 sürücüye kask hediye edilip 150 adet reklektif yelek dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<