Jandarmadan Uyuşturucu Tacirine Darbe

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik başarılı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında Alanya Güllerpınarı Mahallesi’nde şüpheli A.A. isimli şahsın temin ettiği uyuşturucu maddeyi kiraladığı evden piyasaya süreceğinin tespit edilmesi üzerine operasyon için harekete geçti.


Şüpheli şahsın evinde, jandarma ekiplerince yapılan arama sonucunda; 5 kilogram skunk, 300 gram kokain, 1 adet tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 45 adet tabanca fişeği, uyuşturucu satışından elde edilen 59.600 Türk Lirası para, 5 adet 710.000 Türk Lirası değerinde uyuşturucu satışı yaptığı kişiler için düzenlenmiş senet ele geçirildi.


Olayla ilgili şüpheli A.A. gözaltına alınırken yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<