Jandarmadan Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarıyla uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vurmaya devam ediyor. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Gazipaşa ilçesi Beyobası Mahallesinde Orman Kampı mevkiinde ikamet eden şüpheli T.Y. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisinin alınması üzerine operasyon için harekete geçti.


Şüpheli şahsın baktığı muz bahçesinde esrar olduğu tespit edilmesi üzerine jandarma ekiplerinin bahçede yaptığı arama sonucunda; 640 gram ağırlığında kubar esrar ele geçirildi.


Olayla ilgili şüpheli T.Y. gözaltına alınırken yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucuyla mücadeleye azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<