Kaymakam Ürkmezer 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Demirtaş Mustafa  Aras Şenliği Programına Katıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Demirtaş Spor Kulübü tarafından; kermes, futbol turnuvası, konser etkinliklerinin yer aldığı şenlik düzenlendi. Düzenlenen şenliğe, Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Mhp İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Oda Başkanları, Alanya Ticaret Odası Başkan adayları, Demirtaş Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okyanus ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen programda katılımcılara konuşan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Değerli hemşerilerim hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. 2 yıllık pandemi döneminden sonra böyle güzel bir etkinlikte vatandaşlarımızda bir arada olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu güzel şenliği düzenleyen Demirtaş Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okyanus’a, Belediyemize, Muhtarlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlar yapmak kolay değil ancak bu tür etkinliklerde vatandaşlarımızın katılımını görmek hepimizi mutlu ediyor. Gün boyunca etkinliklere katılan vatandaşlarımız, gençlerimiz ve sporcularımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Program sonunda programa destek veren Alanya Ticaret Odası Başkan adayları Bilal Gömeç, Eray Erdem ve Tunahan Toksöz’e Kaymakam Ürkmezer tarafından plaketleri verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<