Kaymakam Ürkmezer  Aile Ziyaretlerinde Bulundu

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ulusal düzeyde hayata geçirilen Vefa (Yaşlı Evde Bakım) ve Ulusal Hane Ziyaretleri Programları Alanya’da faaliyete geçirilmişti. Bu kapsamda Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 21 kişilik ekiple düzenli olarak ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ev temizliği, saç sakal tıraşı gibi kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları düzenli olarak giderilmeye devam ediyor.

Vefa Projesi kapsamında Kaymakam Ürkmezer bugün Şahin, Gürsoy, Deveci, Doğan ailelerine misafir oldu. İlk ziyaretlerini Şahin ve Gürsoy ailelerine yapan Kaymakam Ürkmezer ailelerin genel durumları hakkında bilgi alarak, ailelerle sohbet edip ihtiyaç ve taleplerini dinleyip; Vefa Projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bir sonraki ziyaretlerini Deveci ve Doğan ailelerine yapan Kaymakam Ürkmezer burada da ailelerin durumları hakkında bilgi alarak ihtiyaç ve taleplerini dinleyip devletimizin her zaman yanında olduğunu söyledi. Ziyaret edilen ailelerin çocuklarına Kaymakam Ürkmezer tarafından kitap ve oyuncak hediye edildi.

Şahin, Gürsoy, Deveci ve Doğan aileleri Vefa Projesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Ürkmezer ve beraberindekilere teşekkür etti.

Kaymakam Ürkmezer “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ülke genelinde hayata geçirilen Vefa ve Ulusal Hane ziyaretleri projeleri kapsamında vatandaşlarımızın yanında olup bakım, temizlik, ihtiyaç ve taleplerini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızda oluşturduğumuz ekiplerce sağlamaya devam ediyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecek” dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretlerinde SYDV Müdürü Fikret Namal ve SYDV Personelleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<