Kaymakam Ürkmezer Akçatı Mahallesi'nde  Müsiad İftar Programına Katıldı

Müsiad Alanya Şubesi tarafından Akçatı mahallesinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, Siyasi Partiler İlçe Başkanları, Alanya Müsiad Başkanı Mustafa Durusoy, Müsiad üyeleri ve Akçatı mahalle sakinleri katıldı.

Düzenlenen iftar programında katılımcılar ve mahalle sakinlerine konuşan Kaymakam Ürkmezer “Ramazan birlik ve beraberliğin sağlandığı birlik ve beraberlik günlerinin coşku ile beraber arttığı ve bayram'la birlikte nihayete erdiği güzel bir aydır. Ramazan ayında iftarlarda ne kadar çok birlik beraberlik içerisinde olup da iftarımızı yaparsak bolluk ve bereketin geleceğini huzur ve mutluluğun artacağına inanıyoruz. Böyle bir organizasyonda bize ev sahipliği yapan başta Alanya Müsiad olmak üzere Akçatı mahalle sakinlerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi arttırsın inşallah. Hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Yapılan iftar sonrası Alanya Müsiad Başkanı Mustafa Durusoy tarafından Kaymakam Ürkmezer’e ‘’Yetim Hamilik’’ sertifikası takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<