Kaymakam Ürkmezer Alaaddin  Keykubat Kolejini Ziyaret Ederek Öğrencilerle Söyleşini Programına Katıldı

Alaaddin Keykubat Koleji Okul Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Baysal ve okul yönetimi tarafından Ahenk projesi kapsamında öğrencilerde kariyer bilincini oluşturmak ve onlara bu konuda bir bakış açısı kazandırmak, ve mesleki anlamda daha sağlıklı tercihler yapabilmelerine yardımcı olmak amacıyla Kaymakam Ürkmezer, Alkü Rektörü Prof.Dr Ekrem Kalan, Ahep Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr Ebru Gülbuğ Erol, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Altso Başkanı Mehmet Şahin’in katılımıyla kariyer günleri düzenlendi.

Düzenlenen söyleşi programında Kaymakam Ürkmezer öğrenciler tarafından merak edilen; eğitim ve meslek hayatı, kaymakamlık mesleği ve bu mesleği nasıl kazandığı, kaymakamın görev ve yetkileri konularında sordukları soruları yanıtladı.

Program Alkü Rektörü Prof. Dr Ekrem Kalan , Ahep Rektör V. Prof. Dr. Ebru Gülbuğ Erol ve Altso Başkanı Mehmet Şahin’in öğrencilere mesleki anlamda bilgi ve tecrübelerini paylaşarak söyleşi yapmalarıyla devam etti. Program öğrenciler tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara teşekkür plaketi verilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<