Kaymakam Ürkmezer Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu Ziyaret Ederek Tiyatro Gösterisi Programına Katıldı

Programa Kaymakam Ürkmezer, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, Alanya Cezaevi Savcısı Devran Günday, İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Cezaevi Müdürü Nuri Ünal, ALTSO Başkanı Eray Erdem, Kurum Amirleri katıldı. Ziyarette Kaymakam Ürkmezer Alanya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Nuri Ünal’dan kurum ve kurumda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Ziyaretten sonra Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar; Alanya Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumunda; tutuklu, hükümlü ve ceza infaz kurumu personellerine yönelik ALTSO Tiyatro grubu oyuncularının sunduğu ‘’ Şaka Gibi Dünya’’ isimli tiyatro gösterisini izlediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<