Kaymakam Ürkmezer Alanya Yeni Hükümet Konağı İnşaatını Ziyaret Etti

Alanya Hacımehmetli mahallesinde 10.855 m² alana sahip Alanya yeni hükümet binasının yapımı son hızla devam ediyor. Kaymakam Ürkmezer, Alanya Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ve Yönetim kurulu ile birlikte yapılan çalışmalar ve hükümet konağının son durumu hakkında bilgi almak için inşaat alanını ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Ürkmezer yapılan çalışmalar ve son durum hakkında yüklenici firmadan bilgiler alarak inşaat alanı ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Bugün Alanya’mızın yeni hükümet konağının son durumunu incelemek üzere inşaat alanını ziyaret ettik. Geçen aylarda binamızın temeli tamamlanmıştı. Yeni hükümet konağının şuan ana binasının inşaatına başlandı ve bodrum ikinci katın bitmesi için çalışmalar devam ediyor. Bundan sonra ise yeni hükümet konağımız kademe kademe ilerlenerek tamamlanacak inşallah. Bizlerde yapılan çalışmaları takip etmeye devam edeceğiz. Yeni Kaymakamlık binamız inşallah nasip olursa 1 yıl içerisinde bitecek. Yeni binada Kaymakamlık Birimlerimiz ile birlikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Alanya İlçe Nüfus Müdürlüğü de vatandaşlarımıza hizmet verecek. Alanya’ya yakışan bu binanın yapımı için bizden desteklerini esirgemeyen Bir önceki Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<