Kaymakam Ürkmezer Alanyaspor Tarafından Düzenlenen İftar Programına Katıldı

Alanyaspor tesislerinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Kulüp Yönetimi, ALTSO Başkanı Eray Erdem, Futbolcular ve Aileleri katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor ailesi olarak iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek katılanlara teşekkür etti.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ise, “Alanyaspor ailesiyle birlikte iftar programına katılmaktan dolayı çok mutluyum. Alanya’nın ve Alanyaspor’un başarısı için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum” dedi.

Programda katılımcılara konuşa Kaymakam Ürkmezer “Ramazan ayı bizim için birlik ve beraberlik demektir. Birlik ve beraberliğimizi sağlayan en önemli unsurlardan biri de Alanyaspor’dur. Alanyaspor Süper Lige çıktığından beridir çeşitli başarılara imza atıyor. Bizler herzaman şehrimizin takımını desteklemeye devam edeceğiz. Kulübün bu noktada olmasında emeği geçen başta yönetim kurulu olmak üzere teknik ekip ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<