Kaymakam Ürkmezer Ayak Tenisi Dünya Şampiyonası Açılış Seremonisine Katıldı

Alanya ev sahipliğinde gerçekleştirilen 15. Ayak Tenisi Dünya Şampiyonası 12 ülkeden 212 sporcunun katılımıyla Alanya Atatürk spor salonunda düzenlenen açılış seremonisi ile başladı. Seremoniye Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Uluslararası Dünya Ayak Federasyonları Birliği Başkanı Şevket Songur, Türkiye Ayak Federasyonu Başkanı Mustafa Sunkur, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, sporcular ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seremonide Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu başkanı Mustafa Sunkur ve Uluslararası Dünya Ayak Federasyonları Birliği Başkanı Şevket Songur tarafından açılış konuşmaları yapıldı. Kaymakam Ürkmezer ise Açılış programında katılımcılara İngilizce ve Türkçe olarak yaptığı konuşmasında ‘’ Alanya olarak böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel organizasyonda tüm sporcularımıza fair play anlayışıyla güzel, mutlu ve başarılı müsabakalar diliyorum. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

15. Ayak Tenisi Dünya Şampiyonası Halk Oyunları gösterilerinin ardından Romanya-Macaristan maçıyla başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<