Kaymakam Ürkmezer Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Anadolu Meslek Lisesini Ziyaret Etti

Demirtaş Çok Programı Anadolu Lisesi ve Anadolu Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer ilk olarak öğrencilerle birlikte Bayrak ve İstiklak Marşı törenine katıldı. Törende öğrencilere konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Değerli öğretmenler ve öğrenciler hepinize iyi bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda okullarımızı ziyaret ederek sizi yalnız bırakmıyoruz. Alanya’daki eğitim camiasında amacımız tüm okullarımızın tercih edilebilir bir seviyeye gelmelerini sağlamak. Alanya’mızın neresinde olursa olsun eğitim gören öğrencilerimizin umutla geleceğe başarılı bir şekilde hazırlanması için çalışıyoruz. Bizim için meslek liseleri çok önemli. Öğrencilerimizin hem meslek öğrenip hem de istedikleri alanlara yönelmeleri ve bu alanlarda iyi yönlendirilmeleri lazım. Siz değerli meslek lisesi öğrencilerimiz yaptığı seçimlerle ve öğrendikleri mesleklerle meslek liselerimizin tercih edilmesine fayda sağlayacaksınız. Sizin için en önemli şey ne iş yapıyorsanız yapın yaptığınız işin en iyisini yapmak için çalışın. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum’’ dedi.

Konuşmadan sonra okul Müdürü Uğur Aydın’dan okul hakkında bilgi alan Kaymakam Ürkmezer okul alanında incelemelerde bulundu ve okulun tarım bölümü, aşçılık bölümü ile okul kütüphanesini gezdi. Daha sonra özel eğitim sınıfı ve lise sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle sohbet ederek meslek seçimleri hakkında konuştu ve öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer Ahenk Projesi ile ilgii konuşarak ‘’ Biliyorsunuz öğrencilerimiz için yapılan tüm faaliyetleri Ahenk Projesi çatısı adı altında toplamaya devam edeceğiz. Amacımız öğrencilerimiz için yapılan tüm çalışmalara nitelik kazandırmak. Bu kapsamda geçen yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerimizin hem akademik başarısı hem de sosyal, kültürel ve sportif başarıları için bu alanlara yoğunlaşmalarına yardımcı olmaya devam etmeliyiz. Hepinize gayret ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<