Kaymakam Ürkmezer'den Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Alanya Şubesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaymakam Ürkmezer açılışı gerçekleştirilen TSKGV Alanya Şubesi’nde yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kaymakam Ürkmezer’e İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya Askerlik Şubesi Başkan Vekili Kıdemli Astsubay Başçavuş Murat Ayan, ALTSO Başkanı Eray Erdem ve Alanya Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Nuri Demir eşlik etti.

Yapılan görüşmede Alanya TSKGV Başkanı Refik Özdemir ve Yönetim Kurulu üyelerinden vakfın faaliyetlerine ilişkin bilgi alarak fikir alışverişinde bulunan Kaymakam Ürkmezer hayırlı olsun diyerek Başkan Refik Özdemir ve Yönetim Kuruluna başarılar diledi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Alanya Şubesine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. TSKGV ile ilgili kanun gereği illerde Valiler ilçelerde Kaymakamlar TSKGV’nin onursal başkanları oluyorlar. TSKGV Alanya Şubesi’nin Onursal Başkanı olmaktan gurur duyuyorum. TSKGV aslında Türk milletinin kendi içinden doğmuş ve kendi gönül bağı ile birlikte kurduğu geliştirdiği, desteklediği, büyüttüğü bir vakıftır. Bu desteklerle beraber Türk milletinin içinden yetiştirdiği beyinlerle tüm dünyaya kanıtladığı ürünleri savunma sanayine katan güçlü bir kuruluştur. TSKGV’ye bağlı şirketler, hava savunmasından kara savunmasına, deniz altlarından gemilere kadar Türk milletinin güvenliğini sağlayıcı çeşitli ürünler üretiyor. Biz bütün bu firmalarla millet olarak gurur duyuyoruz. Yapılan faaliyetlerin başarısını gerek yerel, gerek ulusal ve uluslararası mecralarda nasıl geliştiğini görüyoruz. Bununla da mutlu ve gururluyuz. Alanyalı hemşerilerimizden de TSKGV’ye hem ziyarette bulunmalarını hem de bağışta bulunmalarına davette bulunuyorum. Ben tekrardan herkese hayırlı olsun, Alanya’mıza hayırlı olsun diyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<