Kaymakam Ürkmezer Hafızlık İcazet Merasimi Programına Katıldı

İstiklal marşı ile başlayan program Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla devam etti. Ardından Alanya Müftüsü Dr. İlhan İhsan’nın açılış konuşması ve Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın konuşmasıyla devam etti.

Program da konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer “Değerli hocalarımız, İl Müftüm, İlçe Müftüm, Ankara’dan ve çeşitli yerlerden gelen misafirlerimiz, değerli hemşerilerim hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum programa hepiniz hoşgeldiniz diyorum. Bu gün burada Allah’ın kelamını öğrenmiş çocuklarımızla gençlerimizle beraber olacağız. Çocuklarımızı camilerimizle bu güzel programlarla ne kadar erken buluşturursak bizler için de o kadar iyi çünkü biz dinimiz hak dini olduğuna inanıyor ve burada çalışıyorsak çocuklarımızada bunları en iyi şekilde aktarmamız gerekiyor. Ben bu konuda çaba gösteren bütün Kur’an kursu hocalarımıza, imam arkadaşlarımıza, camilerde görev yapan bütün mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İl müftümüz güzel bir yere değindi Türkiye çok hayırseverdir ama Türkiye deki en hayırsever yerlerinden birisidir Alanya bizim camilerimizde, okullarımızda, kurslarımızda, sağlık ocaklarımızda hayırseverlerimizin her yerde imzası var. Allah hayırseverlerimizden de razı olsun hepinize iyi günler diliyorum hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Osman Şahin konuşma yaparak hafız öğrenciler tarafından kısa süreler tilaveti ve dualar okundu. Son olarak hafızlık eğitimleri başarıyla tamamlayan öğrencilere diploma ve hediye takdimleri yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<