Kaymakam Ürkmezer Hamit Özçelik İlk-Ortaokulu Karne Törenine Katıldı

2022-2023 eğitim öğretim döneminin sona ermesiyle öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Kaymakam Ürkmezer Hamit Özçelik İlk-Ortaokulunu ziyaret ederek karnelerini dağıttı. Karne törenine Kaymakam Ürkmezer’e Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti. Programda ilk olarak ilkokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerin yaz tatili ile ilgili planlarını dinledi ve tatilde kitap okumayı ihmal etmemelerini söyledi. Konuşmaların ardından öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam Ürkmezer tüm öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Daha sonra Ortaokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer burada da öğrencilere karnelerini dağıtarak tüm öğrencilere iyi tatiller diledi. Ziyaretler sonunda Kaymakam Ürkmezer tarafından öğrencilere Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hüseyin Girenes Fen Lisesi öğrencilerinin işbirliğiyle hazırlanmış olan ingilizce hikaye kitabı ile Alanya Belediyesi tarafından kırtasiye malzemesi hediye edildi.

Karne töreni sonrası 2022-2023 eğitim öğretim yılının sonunda karne alan bütün öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek açıklamalarda bulunan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Bugün karne törenini kutlamak üzere ve karnelerini vermek üzere Alanya'nın önde gelen okullarından Hamit Özçelik, ilk ve ortaokuluna geldik. Alanya Belediye Başkanımız, Milli Eğitim Müdürümüz ve hayırseverimiz ile beraber burada sınıflara girdik. Belediyemizin hediyesi olan kırtasiye malzemeleri kitapları verdik. Yine Hüseyin Girenes Fen Lisesi'nden öğrencilerimizin yazdığı ve yine hayırseverimizin desteğiyle bastırdığımız İngilizce kitapları dağıttık. Çocuklarımızla sohbet ettik ve hepsinin karnelerini verip iyi tatiller diledik. Türkiye’yi etkileyen depremle beraber bize öğrenci takviyesi de geldi. Alanya'daki 232 okulda resmi ve özel yaklaşık 5000 öğretmenimizle beraber 65000 civarında öğrencimize ve depremden gelen öğrencilerimize eğitimin tüm paydaşlarının çabalarıyla güzel bir eğitim sezonu sunduk. Amacımız tüm öğrencilerimize eşit ve verimli eğitim vererek iyi birer insan olarak yetişmelerini sağlamak. Eğitim konusunda Alanya’mız başarılarına başarılar katıyor. İki hafta önce yapılan LGS sınavında da öğrencilerimiz Alanya’ya güzel başarılar getirdi. Biz şundan eminiz ki hafta sonu yapılacak olan üniversite sınavlarında da başarı getirecekler. Biz çocuklarımızın yaz tatilinde velilerimizden şunu istiyoruz ; çocukları çok zorlamadan, tatil bilinciyle beraber ancak gelenek ve göreneklerimizi yaşatarak eğitimden uzak kalmadan yani kitap okuyarak güzel bir yaz tatili geçirmelerine teşvik etmelerini istiyoruz. Bunun için ayrıca kaymakamlığımıza bağlı birimlerle belediyemize bağlı birimlerin açtığı sosyal, kültürel, sportif kurslar var çocukların onlara mutlaka katılmalarına yönlendirmelerini istiyoruz. Son olarak da yarınki sınav öncesinde bütün üniversite sınavını girecek öğrencilere başarılar diliyorum. Vatandaşlarımızdan da çocuklarımızın sınav öncesinde ve sınav süresince rahatsız edici, gürültü çıkartıcı inşaat, müzik, trafik gürültüsü gibi hareketlerden kaçınmalarını rica ediyoruz. 2023-2024 eğitim öğretim yılında biz okullarımızın her türlü fiziki imkanlarını iyileştirmek üzere çalışmalarımızı yaz boyunca yapacağız ve inşallah eylül ayında da Alanya'mızda 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazır hale getireceğiz. Herkese iyi tatiller diliyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<