Kaymakam Ürkmezer Hijyenik İşletmeler Turuncu Bayrak Ödül Törenine Katıldı

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 20.si düzenlenen hjyenik kriterlere uygun restoran, yeme içme yerleri, pastane, dondurma imalathaneleri, pasta imalathaneleri, yufka imalathaneleri, ekmek fırınları, yemek fabrikaları, kasaplar, okul öncesi eğitim kurumları, okul kantinleri, bayan kuaförleri, berberler ve şarküterileri alanları işletmelerine yönelik Turuncu Bayrak yarışması sonucunda gereken kriterlere uyan işletmelere Turuncu Bayrak ödülleri verildi. Düzenlenen ödül programına Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, Oda Başkanları, Siyasi Partiler ve İşletmeler katıldı.

Programda Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından açılış konuşması yapılarak 20 yıldır düzenlenen Turuncu Bayrak yarışmaları hakkında bilgiler verildi. Başkan Yücel’in ardından katılımcılara konuşan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Böyle güzel bir etkinlikte sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 20 yıl önce başlayan bu adımların bugünlerde meyvesini daha çok görüyoruz. Özellikle pandemiden sonra gördük ki gıdada hijyen verilen hizmette hijyen bizim için olmazsa olmaz bir durum haline geldi. Bugünde Alanya Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü ve kurumların işbirliği içinde Alanya’ya hizmet veren 168 işletmeye Turuncu Bayrak ödülünü vermek için bir aradayız. Bu projenin 20 yıldır devam etmesi çok önemli. Çünkü bu bilinçle beraber insanlar hijyen belgesini almış hijyen sertifikasını almış, turuncu bayrağı almış yerleri ne kadar çok tercih ederlerse bizler de o işletmelere girmek için diğer işletmeleri de örnek olmasını sağlamış oluruz. İşletmelerimiz tarafından vatandaşlarımıza verilen hizmetin iyi ve sağlıklı olması son derece önemli. İyi hizmet kötü hizmetleri kovar. Bu anlayışla vatandaşa hizmet veren tüm işletmelerimize Turuncu Bayrakların hayırlı olmasını diliyorum. İşletmelerimize bu imkanları sağlayan Alanya Belediyesine, İlçe Tarım Müdürlüğüne ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Program sonunda Kaymakam Ürkmezer, Başkan Yücel ve Protokol tarafından çeşitli alanlarda hizmet veren işletmelere Turuncu Bayrakları takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<