Kaymakam Ürkmezer Karne Alan Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu

2022-2023 Eğitim Öğretim dönemini yarı yıl tatilinde öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Kaymakam Ürkmezer Şehit Coşkun Nazilli İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin yanında oldu. Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Alanya Belediye Başkan Vekili Fevzi Alaettinoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti. Ziyarette ilk olarak sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer ilk karne heyecanı yaşayan 1. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek öğrencileri tebrik etti ve karnelerini dağıttı. Daha sonra diğer sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle konuşarak ‘’ Değerli öğrenciler bugün karne alıyorsunuz. Derslerinize çalışıp emek vererek okulun ilk dönemini bitirdiniz. Önünüzdeki 15 tatili güzel bir şekilde geçirin . Hepinizi tebrik ediyor iyi tatiller diliyorum’’ dedi. Konuşmanın ardından öğrenciler Kaymakam Ürkmezer, Başkan Vekili Fevzi Alaettinoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’dan karnelerini aldılar.

Karne töreninin ardından öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer öğretmenlerle konuşarak ‘’ Değerli öğretmen arkadaşlar bugün itibariyle 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini bitirdik. Biz geçmişte olduğu gibi bu dönemde okullarımızı ziyaret etmeye devam ettik. Amacımız öğrencilerimizin yanında olarak onlara eğitim hayatında elimizden gelen desteği sağlamak. Bu dönem olduğu gibi bu dönemden sonrada öğrencilerimiz için yaptığımız çalışma ve faaliyetleri sürdürmeye devam edeceğiz. Özellikle öğrencilerimizin akademik başarısı, değerler eğitimi, sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirmeleri için yine aynı şekilde üretken bir anlayışla çalışacağız. Bunların yanı sıra öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını mutlaka kazanmalarını sağlamalıyız. Emek ve gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor iyi tatiller diliyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<