Kaymakam Ürkmezer Lonicera Akademi Mesleki ve Teknik Eğitim Araştırma ve Geliştirme Merkezini Ziyaret Etti

Ziyarette öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer Lonicera Otel Sahibi Uğur Sipahi ve Okul Müdürü Orhan Kutluca’dan okul yerleşkesi ve öğrencilerle ilgili bilgi aldı. Daha sonra temel dersler ve aşçılık meslek dersi sınıfı öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle dersleri ve aldıkları eğitimle ilgili sohbet etti. Turizmle ilgili temel ders ve eğitimleri alıp yerinde tecrübe kazanmanın büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Kaymakam Ürkmezer ‘’ Burada turizmle ilgili çeşitli branşlarda meslek dersleri alıyorsunuz. Aldığınız dersleri pratik olarak turizm sezonunda lonicera otelde uygulayarak tecrübe kazanıyorsunuz ve tam anlamıyla öğrenmiş oluyorsunuz. Bu sizin için büyük bir fırsat. Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan Uğur beye teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyorum.’’ dedi.

Sınıf ziyaretinin ardından okulun servis uygulama alanı, ön büro sınıfı ve pastacılık sınıfları uygulama bölümlerini gezen Kaymakam Ürkmezer bölümlerle ilgili bilgi alarak ziyaretine son verdi .

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<