Kaymakam Ürkmezer Obaköy Ortaokulunu Ziyaret Etti

Ziyaretinde ilk olarak okul Müdürü Mehmet Mustafa Yılmaz’dan okulun durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Ürkmezer okul ve çevresini inceledi. Daha sonra okul öğretmenleriyle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer öğretmenlerle toplantı yaparak; ‘’ Değerli öğretmenler her hafta okullarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Amacımıza öğrencilerimize destek olarak, öğretmenlerimizin de motivasyonunu arttırmak. Biliyorsunuz AHENK Projesi kapsamında öğrencilerimiz için birçok faaliyet yapmaya devam ediyoruz. Öğretmenlerimizden; öğrencilerimizi akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlara yönlendirmeye devam etmelerini istiyoruz. Tabi en önemli konuların başında da kitap okumak geliyor. Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını mutlaka kazandırmalıyız. Değerler eğitimi konusunda da çocuklarımız için güzel yönlendirmelerde bulunmamız gerekli. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

Öğretmenlerle yapılan toplantının ardından sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer 8. sınıflarla bir araya gelerek öğrencilerle yaklaşan lise sınavlarıyla ilgili konuşup ‘’ Değerli öğrenciler önünüzde bir sınav maratonu var. Önemli olan bu dönemi en az stres ve en az kaygıyla atlatabilmek. Bu konuda özverili ve elinizden gelenin en iyisini yaparak çalışırsanız mutlaka başarıya ulaşırsınız. Sınavlara hazırlanırken kitap okumayı unutmamalısınız. Çünkü kitaplar hayatımızın her yerinde ve bizlere başarı getiren en önemli dostlarımız. Hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.

8. sınıf ziyaretlerinden sonra diğer sınıfları da ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle hedefledikleri meslekler hakkında sohbet ederek kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Son olarak okulun kütüphanesini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle dersleri hakkında konuşarak burada da kitap okudu ve öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<