Kaymakam Ürkmezer Payallar İlkokulunu Ziyaret Ederek Kütüphane Açılışı Gerçekleştirdi

Hayırsever emekli öğretmen Mehmet Özkan tarafından yaptırılan kütüphane açılışına Kaymakam Ürkmezer, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Hayırsever Emekli Öğretmen Mehmet Özkan, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya Müftüsü Dr.İhsan İlhan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Müdürü Mustafa Karaduman, Payallar Mahalle Muhtarı Ahmet Kaya, Alanya CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Okul Müdürü Yusuf Demirkaya ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından tarafından açılış konuşması yapıldı. Devamında hayırsever Mehmet Özkan bir konuşma yaparak mutluluğunu dile getirip kütüphanenin Payallar İlkokuluna hayırlı olmasını diledi. Daha sonra Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’te bir konuşma yaparak hayırsever Mehmet Özkan’a teşekkür edip kütüphanenin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Konuşmaların ardından söz alan Kaymakam Ürkmezer katılımcılara hitap ederek “ Bu güzel etkinlikte bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Alanya’daki okulların yüzde 62’sini hayırseverlerimiz yaptırdı ve hala yaptırmaya devam ediyorlar. Alanya’mız sadece kendi içinde değil kendi dışında da her türlü hayırseverliğe koşuyor. Geçtiğimiz hafta Alanya olarak, Alanya’lı hayırseverlerimiz, öğretmenler, öğrenciler ve Hamdullah Emin Paşa Vakfımızın katkılarıyla Alanya İlkokulu adıyla Kahramanmaraş Pazarcık ilçesine okul yaptırmak için Kahramanmaraş’a gidip okul protokolü imzaladık. Gönülden ve kalpten yapılan bu güzel hayır işlerini görmekten çok mutlu oluyoruz. Bugünde daha önce Alanya’mızda birçok kütüphane yaptıran Mehmet Özkan amcamızın yaptırdığı Payallar İlkokulu Mehmet Özkan Kütüphanesi açılışına geldik. Kendisine hayırları için teşekkür ediyor, kütüphanenin okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Ürkmezer tarafından hayırsever Mehmet Özkan’a teşekkür plaketi verildi. Program Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Özçelik’in hayırsever Mehmet Özkan ve katılımcılarla birlikte kurdele keserek kütüphane açılışını gerçekleştirmeleriyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<