Kaymakam Ürkmezer Yapımı Tamamlanan Konaklı Kapalı Spor Salonu Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına 2021 yılında başlanan ve 1 yıl içerisinde tamamlanan Konaklı kapalı spor salonunda çalışmalarda sona gelindi. Çalışmaları yerinde incelemek için ziyarette bulunan Kaymakam Ürkmezer’e İl Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Konaklı Mahalle Muhtarı Mustafa Arınç eşlik etti.

Salonun son durumu hakkında İl Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı’dan bilgi alan Kaymakam Ürkmezer salonda incelemelerde bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 1 yıl gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan Konaklı kapalı spor salonunda incelemelerde bulunduk. İnşallah en kısa sürede açılışını gerçekleştireceğiz. Alanya’mıza ve Konaklı mahallemize böyle güzel bir spor salonunun kazandırılmasında emeği geçen başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor salonumuzun Konaklı mahallemize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<